IVA y Transporte incluido

Viyuela Gran Reserva

Låt oss tillsammans fira en milstolpe utan motstycke! Med stor spänning vill vi tillkännage den spännande lanseringen av en oenologisk skatt som förkroppsligar två decennier av passion och hängivenhet: Viyuela Gran Reserva. Detta utsökta vin, som till 100 procent består av den ädla Tempranillo-druvan från årgång 2015, har lagrats i 34 månader på utvalda franska ekfat och vilat i ytterligare 12 månader i flaskan, och har därmed nått sin fulla prakt.


Vår vingård ligger i den historiska byn Boada de Roa, i hjärtat av den prestigefyllda vinregionen Ribera del Duero, och är en återspegling av den mark som ger den näring och det klimat som omfamnar den. Under två decennier har vi hängivet hedrat dessa viktiga element och förenat dem med engagemanget och kunskapen i vår gemenskap för att skapa viner med exceptionell karaktär.


Viyuela Gran Reserva är själva förkroppsligandet av detta åtagande. Varje klunk berättar historien om långa timmar i solen, noggranna händer som sköter varje vinstock och årstidernas mysterium som smeker druvklasarna. Den noggranna processen med urval och lagring på franska ekfat har lett fram till ett vin med enastående elegans, där mogna fruktnoter samsas med delikata inslag av vanilj och kryddor, inlindade i en mjuk, sammetslen struktur.


Årgång 2015 av Viyuela Gran Reserva förkroppsligar tidens gång och konsten att lagra på flaska, vilket gör att smakerna utvecklas och flätas samman för att erbjuda en unik sensorisk upplevelse vid varje provsmakning. Ribera del Dueros själ finns i varje droppe, och det är med stor glädje som vi delar denna prestation med er, våra uppskattade vinälskare.


På detta 20-årsjubileum höjer den återförenade familjen våra glas för att skåla för uthållighet, tradition och innovation. Viyuela Gran Reserva är mycket mer än ett vin; det är en hyllning till vårt förflutna, en gåva till nutiden och ett åtagande för en framtid med utmärkt vinframställning. Fira med oss och upptäck den magiska flaskan som kommer från hjärtat av Ribera del Duero. Skål!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
No products in the cart.