Descobrint l’Excel·lència: El Tast del Viyuela Gran Reserva a Ginebra

El món del vi és un univers infinit de sabors, aromes i experiències. Cada ampolla explica una història única, i en ocasions especials, com el recent tast organitzat per la prestigiosa revista Vinum a Ginebra, Suïssa, aquestes històries assoleixen la seva màxima expressió. Durant aquest esdeveniment exclusiu, els amants del vi van tenir el privilegi de tastar l’exquisida Viyuela Gran Reserva, una autèntica perla del vi. Vinum, reconeguda pel seu compromís amb la distribució i comercialització de vins de qualitat, no va decebre en la seva elecció quan vam presentar la Viyuela Gran Reserva durant aquest tan esperat tast. El tast, celebrat al cor de Ginebra, en un ambient elegant i exquisit, va reunir experts enòlegs, sommeliers i amants del vi, tots amb ganes de descobrir els matisos i secrets que tenia per oferir aquest vi espanyol de fama mundial. Elaborat en una petita vinya familiar a la comarca de la Ribera del Duero, Viyuela Gran Reserva és coneguda per la seva qualitat excepcional i el seu acurat procés d’elaboració. Envellit durant 34 mesos en bótes de roure francès, aquest vi ha assolit la perfecció, amb una complexitat i elegància que el converteixen entre els millors del món.

El tast va començar amb la presentació del màxim enòleg de Viyuela, que va compartir la història d’aquest Gran Reserva i els detalls de la seva elaboració. A continuació, els participants van tenir el plaer de submergir-se en l’experiència sensorial, començant per l’observació del color profund i brillant del vi contra la llum, i després apreciant els seus captivadors aromes: notes de fruita negra, vainilla i un subtil toc d’espècies. En tastar la Viyuela Gran Reserva, els participants van quedar sorprès per l’equilibri perfecte entre fruita madura, acidesa refrescant i tanins sedosos. Amb cada glop, el vi va revelar capes de sabors complexos, des de pruna i mora fins a notes de cacau i cafè, deixant una impressió duradora al paladar.

Hi va haver un acord general entre els assistents sobre l’excepcional qualitat de la Viyuela Gran Reserva. Els elogis van abocar, destacant l’elegància, l’estructura i la persistència al paladar. Per a molts, aquest tast va ser una experiència inoblidable que els va permetre apreciar l’art de la creació d’un vi de classe mundial. La vetllada va acabar amb un brindis i felicitació al celler Viyuela per la seva notable contribució al món del vi. El tast organitzat per Vinum no només va ser un esdeveniment per tastar un vi excel·lent, sinó també una celebració de la passió i l’art que hi ha darrere de cada ampolla. Sens dubte, Viyuela Gran Reserva va deixar una impressió duradora en tots els que van tenir la sort de gaudir-ne en aquest esdeveniment exclusiu a Ginebra.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart