IVA y Transporte incluido

Triomf Daurat! Viyuela Gran Reserva s’alça amb el GRAN OR en el prestigiós Concurs Mundus Vini

És hora de destapar el champagne i celebrar! Estem emocionats i orgullosos d’anunciar que el nostre excepcional Gran Reserva ha estat guardonat amb el cobejat premi GRAN OR en el Concurs Mundus Vini i més ben Gran Reserva a la Ribera del Duero. Aquest reconeixement no sols valguda la qualitat del nostre vi, sinó que també ens omple d’alegria saber que el nostre treball i dedicació han estat recompensats ​​en un dels concursos de vins més destacats del món.

El Concurs Mundus Vini és una plataforma on els millors vins de tot el món competeixen entre si, i és un honor ser reconeguts entre una competència tan feroç i talentosa. Aquest premi no sols és un testimoniatge de la qualitat excepcional del nostre Gran Reserva, sinó també de l’habilitat i el compromís del nostre equip en cada etapa del procés d’elaboració del vi.

Des de la meticulosa selecció del raïm fins al procés d’envelliment en barriques de roure, cada pas es duu a terme amb passió i precisió per a garantir que el nostre vi sigui una veritable expressió d’excel·lència. Aquest premi no sols és un assoliment per a nosaltres com a celler, sinó també per a tots aquells que han contribuït a fer realitat aquest vi excepcional, com són els viticultors que han llaurat les nostres terres.

El Viyuela Gran Reserva que ha estat guardonat amb el GRAN OR en el Concurs Mundus Vini és un testimoniatge de la nostra dedicació a la qualitat i l’excel·lència en cada ampolla. Amb la seva complexitat, elegància i caràcter distintiu, aquest vi és el resultat d’anys de treball ardu i compromís indestructible amb l’artesania del vi.

🍇 100% Ull de llebre – Anyada 2016

📅 34 mesos en barrica de roure francès

👩‍🌾 Vinyes d’edat mitjana de 50 anys, recol·lectats a mà.

🍷 Ideal amb tota mena de carns, guisats, carns grasses i amb salses., arrossos, caça.
Postres amb xocolata i/o fruits vermells.

👀 D’atractiu color granat, capa mitjana – alta. Net i brillant.

👃 Intens en nas, net, amb agradables records balsàmics , cubalibre, nou moscada i clau.

👄 Equilibrat, intens, sedós i ampli, la seva acidesa li aporta frescor. Destaca la seva complexitat en el postgust que ens retorna als fins torrats.

Ens agradaria expressar el nostre més sincer agraïment als jutges del Concurs Mundus Vini per reconèixer i premiar el nostre esforç i dedicació. També volem agrair als nostres clients i amants del vi pel seu continu suport i per ser part d’aquest emocionant viatge amb nosaltres.

Celebrem junts aquest assoliment extraordinari i brindem per molts més èxits en el futur!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
No products in the cart.